Minggu Sosial Media Malaysia 2012

Minggu Sosial Media Malaysia (MSMW) adalah acara kebangsaan yang menghubungkan orang ramai, kandungan dan perbualan dalam media sosial. Disampaikan melalui rangkaian persidangan kreatif dan distrim dalam talian melalui media sosial, SMW mencapai rangkaian yang banyak orang termasuk eksekutif C-peringkat, usahawan, wartawan, blogger, pengurus jenama, strategi media sosial, pelajar, artis, aktivis dan teknologi / media pakar), menyambung dan menyampaikan idea dan pengalaman untuk meningkatkan pemahaman kita tentang peranan media sosial dalam masyarakat.

Minggu Media sosial membawa beratus-ratus ribu orang bersama-sama melalui pengalaman pembelajaran yang bertujuan untuk  meningkatkan pemahaman kita tentang peranan media sosial dalam masyarakat.

Kat situ juga anda boleh mencalonkan dan mengundi blog kegemaran masing-masing melalui The World Bloggers & Social Media Awards 2012. Berbagai kategori yang di pertandingkan antaranya Best of the Best Blog of the Year, Upcoming Blogger of the Year, Worst Blog of the Year dan banyak lagi.

Kalau tak keberatan, undilah shahrulsite.net dalam kategori Upcoming Blogger of the Year, atau undi saja mana-mana blog yang anda suka. Acara ni akan diadakan bemula 13 hingga 17 Februari 2012 di Putra World Trade Centre.

Labels: