LinkedIn Perbaharui Laman Berita Mereka

Sebagai sebahagian daripada reka bentuk semula yang sedang dilakukan, LinkedIn melancarkan lebih banyak fungi pada tab "Today" LinkedIn, dengan harapan bahawa ia akan menyediakan berita lebih bersesuaian untuk pengguna.

Perubahan termasuk keupayaan untuk terus komen dan "Like" artikel di dalam rangkaian anda dalam tab, yang telah direka untuk memaparkan berita yang relevan kepada anda dan rangkaian anda.

Tab sekarang akan menampilkan artikel yang trending dalam industri yang penting kepada anda dan di kalangan sambungan anda.

Jurucakap LinkedIn, Julie Inouye berkata ciri baru komen dan "Like" adalah lanjutan semulajadi ciri-ciri yang telah ditubuhkan pada artikel yang diposkan, dan trend akan membantu pengguna mencari maklumat yang relevan dengan cepat. Beliau berkata ia berguna jika anda mahu melihat apa bos anda, atau pesaing anda, bercakap mengenai perkara sesuatu artikel.

Mungkin Twitter memberi bantuan kepada LinkedIn apabila ia memotong akses syarikat untuk API, menghentikan LinkedIn dari memaparkan update pengguna Twitter pada profil LinkedIn mereka. Kini, laman web tersebut tidak mempunyai kandungan Twitter, yang membolehkan satu pengalaman LinkedIn yang sepenuhnya.

Labels: