Muat Turun Beberapa Video Anda dari YouTube Sekaligus

Google telah menjadikan kerja anda lebih mudah untuk mendapatkan semua video dari YouTube, anda perlu memilih untuk berbuat demikian.

Sebelum ini, pengguna telah dapat memuat turun video individu menggunakan Video Manager, tetapi kini Google membolehkan anda mendapatkan koleksi keseluruhan anda sekaligus dengan Google Takeout.

Google Takeout telah dilancarkan pada tahun 2011 sebagai tawaran dari Google’s Data Liberation Front. Pada asasnya, ia membolehkan anda untuk mendapatkan data anda daripada pelbagai produk Google, dalam kes anda mahu beralih ke perkhidmatan lain, atau tidak mahu menggunakan apa-apa produk lagi.

Google hanya akan membenarkan anda mengambil video asal anda dari YouTube. Jangan mengharapkan untuk dapat melakukan ini kepada video-video lain.

"Dengan Google Takeout, anda boleh memuat turun semua video asal yang anda telah muat naik dalam beberapa klik mudah," kata jurutera YouTube, Brian Hawkins. "Tiada transkod atau transformasi - anda akan mendapat betul-betul video yang sama yang anda pertama kali muat naik. Your videos in. Your videos out. "

Labels: , ,