RapidShare Hadkan Trafik Muat Turun

RapidShareRapidShare cuba untuk menjauhkan diri dari MegaUpload dan semua cyberlockers lain, tetapi ia tidak boleh menyembunyikan sifat semulajadi mereka sepenuhnya. Itu tidak bermakna ia tidak boleh dicuba. Mereka mencuba langkah terbaru untuk menjauhkan diri dari perkhidmatan lanun.

Tidak lama dahulu, mereka memperkenalkan had muat turun untuk pengguna tanpa akaun berbayar. Ia baru-baru ini mendapat menghapuskan had, tetapi ia kini benar-benar berubah bagaimana ia berfungsi.

Mulai sekarang, pengguna akan mempunyai had kepada berapa banyak mereka boleh memuat naik dan mereka mempunyai had trafik yang boleh dijana.

Pengguna RapidPro akan mendapatkan 30GB trafik secara percuma setiap hari. Muat turun dari mereka atau kenalan mereka tidak dikira untuk had baru ini, tetapi setiap muat turun yang lain, daripada pengguna Pro atau tidak, dikira.

"Sistem baru akan dilancarkan pada 27 Nov. Pada masa yang sama, kita akan melepaskan versi terakhir RapidDrive 1.0 untuk Windows dan kami akan membentangkan anda dengan laman web yang benar-benar disemak semula, yang akan membuat ia lebih mudah bagi anda untuk menguruskan fail dan kenalan. Jadi, untuk menyelamatkan sandaran dan bagi pengagihan harian fail besar, RapidShare adalah penyelesaian terbaik," RapidShare mengumumkan.

via RapidShare

Labels: