Laman Rangkaian Sosial Microsoft, Socl Mendapat Reka Bentuk baru

Adakah anda masih dengan Socl? Sebuah rangkaian sosial yang Microsoft Research lancarkan pada bulan Mei lepas. Ia pada mulanya hanya untuk pelajar, tetapi mereka melancarkanya kepada orang ramai. Kini ia keluar dengan reka bentuk baru dan sesuatu yang dipanggil "me pages" sebuah halaman profil.

"Bermula dengan memberi tumpuan kepada carian sosial untuk pelajar dan pembelajaran, kini berkembang untuk menjadi satu perkhidmatan di mana orang menyambung atas kepentingan bersama dinyatakan melalui posts," Microsoft berkata dalam e-mel tentang produk ini.

Socl mula dikesan pada bulan November 2011, asalnya di bawah nama Tulalip, kemudian Microsoft secara rasmi mengumumkannya pada bulan Disember 2011, sebagai satu cara untuk memberi pelajar cara baru untuk belajar. Ia pada mulanya disediakan kepada pelajar-pelajar di University of Washington, Syracuse University, dan Universiti New York.

Microsoft menggalakkan pengguna yang telah mendaftar untuk perkhidmatan ini untuk datang mendapatkan anda 'me pages'. Itu akan kelihatan seperti ini:Labels: