Foursquare Membolehkan Bukan Rakan untuk Like Check-in Anda


Foursquare membuat perubahan kecil kepada perkhidmatan dalam harapan untuk merangsang penglibatan lebih dengan setiap check-in. Sekarang, orang boleh suka check-in anda, walaupun mereka tidak berkawan dengan anda dalam Foursquare.

Katakan anda berkongsi check-in di Twitter, dan seseorang mengklik melalui Foursquare. Walaupun anda tidak berkawan dengannya, mereka akan dapat berinteraksi dengan post anda.

"Bermula hari ini, apabila anda berkongsi anda #braggybrag check-in dengan rakan-rakan di Twitter atau Facebook, mereka akan dapat like-nya, walaupun mereka bukan kawan Foursquare anda. Kami juga akan menghantar notifikasi supaya anda tahu bagaimana hebat anda (anda boleh mematikannya dalam tetapan)," kata Foursquare.

Apa yang anda perlu lakukan untuk mematikan notifikasi ini adalah pergi ke tetapan notifikasi anda. Turun sikit ke bawah halaman, anda akan melihat pilihan untuk menghidupkan / mematikan notifikasi e-mel dan teks "apabila seseorang yang bukan teman like atau simpan aktiviti saya."

Labels: