Samsung Umumkan Galaxy Tab 3


Galaxy Tab yang pertama sebenarnya membantu mempopularkan tablet 7-inci apabila ia dikeluarkan pada tahun 2010. Samsung kemudian mula bereksperimen dengan saiz yang berbeza pada tahun 2011, tetapi kembali dengan penjenamaan asal dengan Galaxy Tab 2 pada tahun 2012. Kini syarikat itu kekal dengan penjenamaan pada 2013 dengan Tab Galaxy 3.

Samsung hari ini mengumumkan bahawa mereka bercadang untuk melancarkan Galaxy Tab 3 pada bulan Mei nanti. Syarikat itu juga sedang bekerja pada versi 3G Galaxy tab 3 yang akan dilancarkan pada bulan Jun.

Samsung berkata mereka telah membuat beberapa penambahbaikan kepada reka bentuk dan perkakasan dalaman untuk meningkatkan prestasi dan kebolehgunaan:
The Galaxy Tab 3 adalah menaik taraf dari 2 Tab di kebanyakan kawasan kecuali untuk paparan. Samsung masih mengekalkan dengan 1024 × 600 paparan yang di Tab 2. Ini siri tertentu tablet adalah untuk kos-sedar, tetapi ia akan menjadi baik untuk melihat Samsung meningkatkan Tab 3 hingga sekurang-kurangnya × 800 paparan 1280.

Labels: ,