Foursquare lancarkan aplikasi untuk Windows 8

Foursquare mengambil beberapa bahagian yang terbaik mengenai Windows 8 - antara muka Metro, live tiles, carian global - dan mencipta sesuatu yang sama sekali berbeza daripada syarikat itu telah keluarkan sebelum ini.

Foursquare untuk Windows 8 kelihatan dan berasa hebat, dan ia adalah jelas bahawa kedua-dua Microsoft dan Foursquare meletakkan banyak idea untuk menggunakan aplikasi untuk mempamerkan kekuatan reka bentuk platform.

Berita suapan Foursquare telah dilucutkan di dalam aplikasi Window 8. Ketua Pembangunan Perniagaan Fouesquare, David Ban menjelaskan, Foursquare memutuskan untuk menghapuskan ciri kali ini selepas memutuskan bahawa kekuatan teras aplikasi ini adalah dalam cadangan dan penyenaraian, bukan aktiviti rakan.


"Daripada get-go matlamat aplikasi ini adalah untuk menyerlahkan apa yang telah super teruja dan apa yang kita menghabiskan sebahagian besar sumber-sumber kejuruteraan kami," kata Ban.

Aktiviti rakan pengguna Foursquare 'tidak mengambil peringkat pusat pada Windows 8, semua aktiviti yang masih difaktorkan ke dalam cadangan aplikasi. Kita akan melihat jika pengguna terlepas fungsi selepas menghabiskan masa dengan aplikasi ini.

Anda boleh memasang aplikasi Foursquare untuk Windows 8 melalui pautan berikut:
apps.microsoft.com/windows/ms-my/app/foursquare/3b4b8be2-f224-4827-9449-019739d9c4c8

Labels: ,