Wordpress 3.7 bawakan fungsi kemas kini automatik

Wordpress 3.7
WordPress 3.7 versi stabil telah dilancarkan. Ia datang dengan beberapa fungsi dan ciri-ciri baru, tetapi ia meletakkan asas untuk perkara-perkara yang akan datang.

Salah satu perubahan yang terbesar adalah langkah untuk kemas kini automatik. Kini, keselamatan dan kemas kini kecil akan dimuat turun dan dipasang secara automatik, memastikan laman web anda sentiasa menjalankan versi terkini disokong dan selamat dari serangan.

"Kebanyakan laman web kini boleh kemas kini secara automatik di latar belakang. Proses kemas kini juga telah dibuat lebih dipercayai dan selamat, dengan berpuluh-puluh cek dan perlindungan yang baru," WordPress menerangkan.

Terdapat beberapa ciri-ciri baru yang lain dalam versi terbaru. Ada meter kata laluan yang lebih baik yang menentukan sama ada kata laluan yang anda cuba masukkan adalah lemah. Ia memeriksa kata-kata umum, frasa dan corak untuk tarikh dan nama-nama. Apa sahaja yang penyerang akan cuba buat pertama kali jika dia mahu untuk memecahkan kata laluan anda.

Muat turun WordPress 3.7

Labels: