Yahoo perkenalkan reka bentuk baru pada Mail mereka

Yahoo Mail baru
Seperti semua sedia maklum, Yahoo memperkenalkan reka bentuk baru pada perkhidmatan emel mereka. Reka bentuk terbaru ini pasti akan menarik perhatian orang ramai. Yahoo Mail yang baru boleh dikatakan sebagai agak cantik, kedua-dua di web dan peranti mudah alih.

Apatah lagi, ia kelihatan cukup sama tidak kira di mana anda menggunakannya, ini merupakan pencapaian yang baik bagi Yahoo. Aplikasi baru mengambil beberapa petunjuk dari trend reka bentuk Yahoo baru-baru ini, khususnya aplikasi Yahoo Weather yang cantik dan memukau.

Seperti Yahoo Weather, Yahoo Mail baru menggunakan imej cantik ditarik dari Flickr sebagai latar belakang. Unsur-unsur antara muka yang berwarna berdasarkan warna foto di latar belakang. Font ringan juga digunakan secara menyeluruh dan gambar resolusi tinggi dan unsur-unsur yang digunakan apabila sesuai.

Terdapat beberapa dozen tema untuk dipilih dari sekarang, ia akan ditambah dari masa ke semasa . Mana-mana tema yang anda pilih akan disegerakkan merentasi peranti. Yahoo Mail baru ini dilancarkan untuk web, Android, iOS , dan Windows 8.

Labels: ,