Selebriti terkenal akan memberi arahan jalan dalam Waze

Waze kini bekerjasama dengan Universal Pictures untuk menghasilkan satu ciri navigasi suara oleh selebriti. Jadi anda akan dengar suara selebriti terkenal Hollywood memberi arahan kepada anda untuk menunjukkan jalan.

Waze adalah aplikasi popular yang mengumpul data lalu lintas dan navigasi dari pengguna. Rakan-rakan dan pelancong akan poskan kemas kini untuk mewujudkan keadaan jalan raya yang tepat dan gambar masa sebenar. Selebriti pertama yang akan menyumbangkan suara adalah Kevin Hart yang berlakon dalam siri Real Husbands.

Waze bermula sebagai projek sumber terbuka yang disebut FreeMap Israel. Tidak seperti perisian navigasi GPS, Waze menggabungkan data peta dengan maklumat dari pengguna jalan raya. Mereka boleh melaporkan kesesakan lalu lintas, kelajuan dan polis, bahaya, kemalangan.

Aplikasi ini juga mengemudi pemandu untuk stesen-stesen minyak terdekat, dan menunjukkan anda di mana rakan-rakan anda berada di jalan raya jika anda keluar bersama di suatu tempat bersama-sama.

Untuk menjadikan Kevin Hart sebagai co-pilot anda, pengguna hanya mengemas kini aplikasi, pergi ke Tetapan > Bunyi , dan pilih "English - Ride Along" sebagai bahasa suara mereka.

Labels: , ,